tiistai 11. huhtikuuta 2017

Mous

Nimi: Mous Mythee "Mous, Muussi, Muusa"
Valmistaja/malli: Schleich, percherontamma.
Nykyään: 18 -vuotias paperiton kylmäveritamma.
Kustomoija, ajankohta: Afuze, ehkä vuoden 2010 seudulla. Näköjään mikään näistä ei ole kovin uusi, pheh.
Koko/mittakaava: Little bit.
Sukupuoli: Tamma.
Rotu: Tilastohevonen, eli paperiton, roduton. Kylmäverinen se on kyllä.
Väri: Näyttää joltain tiikerinkirjavalta tai kimolta, joka ei toimi luonnollisesti. Tarkkaa määritelmää en pysty kirjoittamaan, tuollaista ei ole olemassa. Joka tapauksessa valkoinen, harmaaihoinen hevonen mustalla sekakarvantapaisella (mitälie, näyttää liian säännölliseltä sekakarvaksi ja liian epämääräiseltä esimerkiksi leopardiksi) ja tummanpunaruskeilla jouhilla. Silmät limenvihreät.
Muuta: Muistan kun tein tätä. Sitä taas en käsitä, miten olen saanut sen suun auki... Saksilla, joo, mutta sehän on ihan hirveä homma.









































Pitihän siitä repiä kaikki irti että hepalla on suu auki.





Ei kannata kuvata niin, että taustalla on kiiltävä kangas...





















Mietin vähän väliä, miksi ihmeessä tungen jokaisesta hepasta KAIKKI kuvat tänne... Mutta monta kuvaa kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Ja fakta on myös se, että kun nähtävillä on samanaikaisesti monentyyppisiä kuvia samasta kohteesta, saa kuvatusta asiasta paremman... No, kuvan. Kuva vaikuttaa todella paljon siihen, miten kohde ymmärretään. Pohdin usein, mitä oppimista kuvaamisessakaan on, mutta on siinä paljonkin. Muunmuassa nuo, joissa taustana on valkoinen paperi, on otettu salamalla, joka taas on himmennetty talouspaperilla. Kaikkea ihminen keksii. Monesti oletan että samantyyppiset kuvat muiden blogeissa on otettu nätisti luonnonvalossa, mutta itse teen näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Danke schön, tämä blogi ei ole saksalainen kylläkään.