tiistai 11. huhtikuuta 2017

Jurmu

Ei tämä blogi pelkäksi Schleichiksi tai kustomeiksi toki mene. Muita vaan on vähän vaikea ostella. Sitäpaitsi nyt täytyy sanoa, etten varmaan jatkossa listaile näitä järjestyksessä vaan sen mukaan, mitä tekstejä on valmiina ja mitä hevosia ylipäänsä on kuvattuna. Tulossa on mm. Breyereitä ja lisää Safareita! (Jos nyt nuo Schleichit saisi julkaistua ensin... Ihan hirveän iso homma siinä.)

Nimi: Jurmu (pitkää nimeä en pysty tarkistamaan tällä hetkellä)
Valmistaja/malli: Safari Winner's Circle lipizzanhevosori.
Koko/mittakaava: (Small) little bit. Safarin WC -hevoset ovat hiukan Schleichejä pienempiä ja selkeästi muotoiltu ja maalattu ihan eri tavalla. Ristiriitailen asian kanssa aina välillä.
Sukupuoli: Ori.
Rotu: Lipizzanhevonen.
Väri: Kimo.
Muuta: Sain Jurmun jouluahjaksi joskus, ja aina sillä on ollut häntä katki - yritin sitä silloin liimailla monta kertaa, mutta koskaan se ei kestänyt vaan jäi lopulta lojumaan jonnekin samalla, kun hevonen pönötti hyllyssä muiden seassa. Saattaa olla että häntä on myös vielä tallessa... 

Jurmun rikkoontuneesta hännästä laitettiin ostopaikkaan viestiä, ja sain hyvitykseksi toisen lipizzanerin - ehjällä hännällä. Voisi kuvitella, että hännätön olisi mennyt kustomointiin, mutta sepä osuikin sen ehjän kohdalle. Kyseinen projekti oli kauan kesken, mutta sain sen valmiiksi 2013, nimeksi jäi Le.

Jurmusta oli näitä verhotaustaisia kuvia joskus paljon, mutta mokomatpa menivät tuhoutumaan.

Mittasuhteet OK, silti aika surkea kuva.

Tuo leluaita on kokoa stablemate, suunnilleen...





Nämä seuraavat kolme pääkuvaa ovat nykyisin aikalailla mysteereitä itselleni. Minulla ei ole hajuakaan, onko tuo alin rajattu versio ylimmästä vai mitä hittoa. Keskimmäinen on kesken jäänyt pikselimaalailuprojekti jota tein MS Paintilla. Tiedostonimien perusteella alin on originaali, mutta miten se voi olla jos sen rajaus on näitä kahta muuta tiukempi? Olen tietysti saattanut jotenkin laajentaa kuvaa Paintissa, kiitos tumman taustan... En kyllä ymmärrä miten senkin olisin voinut osata, kun en osaa nytkään, siis sen miten tuon laajennuksen saa huomaamattomaksi.




Olen voinut kuvata Jurmua enemmänkin digijärkkärillä, mutta ainakaan ne kuvat eivät löydy sen kansiosta...

Perus -OK, mutta tylsä ja lattea automaattisalamaräpsy.

Kesäkuun alussa 2017. Huomasin ettei Jurmu olekaan enää kovin kuvattava, en tiedä miksi.










Tämä malli on aivan totisesti uusien kuvien tarpeessa! Tai siis oli kunnes uusia tuli 5/6/17.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Danke schön, tämä blogi ei ole saksalainen kylläkään.