tiistai 18. huhtikuuta 2017

Nasty

Nimi: Nasty
Valmistaja/malli: Schleich, pegasos (ajalta ennen kuin niitä valmistettiin perheellinen).
Nykyään: Musta pegasosori.
Kustomoija, ajankohta: Afuze, millollie 2010 taas yllättäen. 
Koko/mittakaava: Little bit.
Sukupuoli: Ori. Ja tämä siis ihan oikeasti on ori, toisin kuin OF -pegsu, jolta puuttuu pompulat... Tämä fakta vaan laittaa miettimään että kellä on ollut viitsimystä käydä ruunaamassa satueläin, ja miksi?
Rotu: Roduton, mutta muistuttaa jotain puolivilliä alkuperäis(poni)rotua tai pientä hevosta.
Väri: Musta, silmät punaiset.
Muuta: Tosiaan Schleichin pegasoksesta kustomoitu musta pegasos. Korvat luimistettu, naamaa massailtu kyömymmäksi ja orikamppeet lisätty. Ruma tämä on, mutta hauska. Ehkä kliseinenkin. Mutta mieluummin minä mustaa siipiponia esittelisin tuon sinivalkoisen keijukaisen sijaan - jos siis olisin muotoillut Nastyn paremmin.

Maalipinta on köyhä ja lattea, ilmeisesti melko yksikerroksinen. Lisäksi se on halkeillut niistä kohdin mistä malli on altistunut taipumiselle, mutta se nyt on kiinni tuosta kumimaisesta materiaalista mistä osa Schleicheistä on valmistettu. Silmät ovat rumemmat kuin osaan aina muistaa...

Turpaan, siipien kärkiin ja kavioihin (ynnä silmiin) olen laittanut kiiltävää lakkaa. Kavioissa se luo kontrastia, silmissä eloa. Turvassa sen pitäisi imitoida kuolaa ja räkää, ja sen liioittelusta olen selkeästi kyllä tykännyt... Siivissä se on vain suojana.

Nimi tälle änkyrälle koitui sellaisesta lähteestä kuin The Young Ones -sarja (Älypäät). Nasty on yksi jakso siinä... 









Joku remakeversio olisi kiva tehdä tällekin joskus, mutta ehkä joudun askartelemaan siivet itse sitten... Eikä sanaakaan kuvista, niistä vain yksi on tuoreempi ja sekin otettu vain siksi, koska sattui Nasty olemaan kameran edessä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Danke schön, tämä blogi ei ole saksalainen kylläkään.