tiistai 18. huhtikuuta 2017

Rhodo

Nimi: Rhododendron "Rhodo"
Valmistaja/malli: Schleich, arabitamma.
Nykyään: Cremello saddlebred -ruuna.
Kustomoija, ajankohta: Afuze, 2010?
Koko/mittakaava: Little bit.
Sukupuoli: Ruuna.
Rotu: Saddlebred (american saddle horse, amerikanratsuhevonen, hevosmallipiireissä ASB).
Väri: Cremello. Tekninen toteutus sitten on mitä on.
Muuta: Rhodo on ensimmäinen ja ainoa kustomi, johon käytin pastellia... Tekisi mieli testata uusiksi joskus, mutta toistaiseksi haluan pysytellä pölyttömissä maalausaineissa. Muotoilupuoli ei ole kovin kummoinen, mutta otsaharja taitaa olla vuoltu pois sekä häntä pätkäisty. Turpaa on uudelleenmuotoiltu, korvat uusittu ja ruunakalusto lisätty. Oikeastaan ihan hyvä, simppeli kustomi muiden seassa, jopa pintamateriaali - fiksatiivi - on pastellien kiinnittämistarpeen takia järkevän tuntuinen. Ainoastaan kaviot ovat ihan hirveät, niistä näkee etten ihan uskaltanut muotoilla mokomia tuolloin; eli Rhodon kavioita en ole uudelleenmuotoillut yhtään.


Tällänen perushuono kuva.
Testailin (joskus vuosia sitten) erivärisiä himmennystapoja salamalle. Tämän punaisen paperinpalan kohdalla kuului sitten NAPS ja nokkaan kantautui palaneen käry... Älkää teipatko yhtään mitään kiinni siihen salaman päälle, laittakaa vaan eteen tai jonnekin mutta aina niin ettei se himmennin kosketa salamaa. Ja opin tämän ennen kuin omistin järkkärin, sentään...

Nämä ensimmäiset Schleicheille tekemäni päävehkeet... Tirsk.

Jaloksissa tallirotta, Macy.

...ja Macyn ohella Windy. Ei näytä heppaa haittaavan. (Mittakaava ei ihan natsaa mutta jaa.)
Jälkiviisas voi sitten leikkiä kuvavarasta, kun joutuu itse omista kuvistaan hinkuttelemaan vuosilukuja pois, kun ne on ensin epähuomiossa isketty moneen kuvaan väärin. Sen näkee siitä kun osassa kuvista on © Afuze -merkinnän perässä kloonaustyökalusuttua. Peräisin ajalta kun vasta rupesin leimailemaan kuviani ja copytin urakalla (lähes) kaikki Schleich -kuvanikin. Huuh. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Danke schön, tämä blogi ei ole saksalainen kylläkään.