tiistai 11. huhtikuuta 2017

Junge

Nimi: Junge
Valmistaja/malli: Schleich, hannoverilaisori.
Nykyään: Musta friisiläisori.
Kustomoija, ajankohta: Afuze, joskus 2010.
Koko/mittakaava: Little bit.
Sukupuoli: Ori.
Rotu: Friisiläinen.
Väri: Musta, ti.
Muuta: Friisiläinen, se tuntuu olevan sellainen otus joka on ihan pakko tehdä aina tietyssä vaiheessa. Ja sitä täytyy hörhöillä. Minun friisini sai myös nimensä vähän eri lähteestä kuin yleensä, nimittäin lempibändini tekemän kipaleen mukaan. Valitettavasti minun Jungeni on ruma ja tylsä, sillä ei edes ole otsaharjaa. En käsitä pätkän vertaa miksi. Sehän on friisi, niillä yleensä on aika muhkeat jouhet!

Die Ärzten musiikkivideo Junge siis sisältää, öö, zombeja. Termi itsessään tarkoittaa poikaa.

Vuonna 2018 sain päähäni, että jos tekisin tästä sinänsä tunnearvokkaasta fanituotteestani uusintakustomin, sen kelpaisi olla koossa traditional. Koska Schleichit eivät vain sytytä enää.  
Ohhh sellainen paljon puhuttu studiokuva, jollaisia oikeista hevosista on otettu! Räpsin tämän ihan ikuisuus sitten jo, en silloin tiennyt mistään blogijutuista mitään sen ihmeempää.

Ensimmäinen kuva sen jälkeen, kun olin lakannut Jungen.

Suitsienkuvaustutoriaalia varten kuvattu, tässä kuolaimet ovat tahallisesti liian alhaalla.Koska tämän blogin elävöittäminen tuntuu toistaiseksi pakkopullalta, mutta haluan tästä kuitenkin pienoismallitietoblogini, tulen jatkossa kai kirjoittamaan vähän vähemmän kuin haluaisin. Voin sitten ajan kanssa täydennellä näitä, kun syitä ilmenee. Pääasiahan on vain perustietojen ja kuvien julkaisulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Danke schön, tämä blogi ei ole saksalainen kylläkään.