tiistai 11. huhtikuuta 2017

Ohte

Nimi: Ohementez "Ohte"
Valmistaja/malli: Schleich lipizzanhevosruuna.
Nykyään: Kimo lipizzanhevosori.
Kustomoija, ajankohta: Afuze, jossain vuoden 2010 paikkeilla kai?
Koko/mittakaava: Little bit.
Sukupuoli: Ori.
Rotu: Lipizzanhevonen.
Väri: Kimo; tälläkin on kai depigmenttiä.
Muuta: Tunnearvokas malli, joka taas kerran onnistui yllättävän hyvin, mitä osaamistasoon tulee. Malli on silti kyllä älyttömän ruma, korni ja tylsästi maalattu, en sekoitellut yhtään värejä vaan tein sillä mitä oli - hei, jos päävärit sekä musta ja valkoinen löytyy, mitään muuta ei pitäisi tarvitakaan, koska niistähän kaikki muutenkin sekoitetaan! Sävytyksiä ei ole yhtään, kai se hevonen on sitten muka puunattu tuollaiseksi...

Muovailupuoleen olen kyllä ihan tyytyväinen. Naama on ihan OK, korvat tyypilliseen tapaan nysät mutta kivemmat kuin vanhat (miksi lelukaakkien korvat osoittavat aina eteen?); itseasiassa oikea korva on uudelleenkiinnitetty ja vain vasen kokonaan itse askarreltu. Harjamartoa pistin lisää ja se on ehkä se kaikkein kamalimmin aikaansaatu asia koko mallissa, puhumattakaan tuosta silpaistusta hännästä josta on vaan otettu pala pois. En osannut tehdä sille mitään järkevää silloin. Etujalan kanssa tappelin kauan, mutta kyllä se on paikallaan kestänyt ja tukenut Ohtea ihan hyvin. Muistan sellaisen rautalankavirityksenkin tehneeni, jolla pidin kinttua paikallaan massan kuivuessa - saisin olla noiden nykyprojektienkin kanssa noin kekseliäs! Öh.

Vuoden 2015 aikana löysin vihdoin momentin, jona lakkasin useamman vanhan mattamaalisen hevoseni, ja täten Ohtekin sai pinnoitteen suojaamaan herkkää maalipintaansa. Tuo maali siis on teknisesti sellaista, että mattana se ei jousta yhtään vaan saattaa lähteä lohkeilemaan kolahtaessaan.

KUVIA TEKOVAIHEISTA
(Kuvat ovat HYVIN vanhoja ja huonoja.)


Osasin näemmä tarkentaa ennen sommittelua. En.

Laitan joka kustomilta ensimmäisenä uusiksi naaman. Aina!

Pidin tästä kuvasta joskus... Ja nuo samat sukat lojuvat patterilla edelleen.
YLEISET:Riimu Lahjakkaasta.
Jo vähän vanhentuneet valjaat. Turpakoppa ja riimu ovat siksi yllä koska suitset hajosivat.Tosi edustavaa.En osaa päättää tekisinkö Ohtellekin joskus sen remake -version, mutta vähän kyllä houkuttaisi. Ja uusia kuvia tulee ottaa joku päivä, nämä ovat aika kamalia vaikka alimmat ovat vuoden 2015 satoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Danke schön, tämä blogi ei ole saksalainen kylläkään.