perjantai 1. toukokuuta 2020

Tricky

Nimi: Tricky To Call
Valmistaja/malli: Schleich. Trakehnertamma.
Nykyään: Voikko (tai vaaleanrautias) tilastotamma.
Kustomoija, ajankohta: Afuze. Valmistui maaliskuussa 2020.
Koko/mittakaava: Little bit.
Sukupuoli: Tamma.
Rotu: Tilastohevonen (jokin kevyt risteytys).
Väri: Voikko, joskin todella oranssinen sellainen. Ei valkoisia merkkejä.
Muuta: Ei minulla ole tästä mitään erikoista sanottavaa... Ei ketään kiinnosta lukea mistään muotoilu- ja maalausprosesseista... Blgh, kirjoitan jälkimmäisestä silti.

Maalausprosessista: Tuo hyvin vaalea sävy, jota hevosen kuvepyörteissä, pangareissa ja jaloissa näkyy, tuli suoraan purkista tuollaisena; siksi ostin sen... Kaikkiaan tuossa taitaa olla noin kolmea eri kellertävänoranssin sävyä, joita sitten sekoittelin kerrostamalla ja myös sekoittamalla väriä suoraan hevosessa (esim. kyljet ja takaosa). Jouhet maalasin ensin gessolla, minkä päälle vetelin ohennettua harmaata sävytykseksi. Voikoksi tämän tein, mutta saattaisi se mennä myös vaaleanrautiaasta. Silmätkin maalasin asteen vaaleammiksi, jolloin pupilli erottuu hyvin.

Nimeksi tälle tammalle ei meinannut pitkään aikaan tulla yhtään mitään. En oikeasti omaa enää mielikuvitusta juuri sellaisena hetkenä, jona pitäisi, joten... Meinasin nimetä tämän joksikin Name Not Foundiksi tai No Nameksi, olkoonkin että nekin olisivat tosi tylsiä ja aivottomia. Lopulta menin sillä, mitä tämä on, ja päätin jotenkin englannintaa sen: vaikeasti nimettävä/nimitettävä elikkä Tricky To Call. Okei, se voi olla vähän tyylitelty... Ja ei, kellanoranssin hevosen nimessä ei voi olla ääkkösiä, eli mikään suomenkielinen versio lopullisesta nimestä ei vain voi tulla kyseeseen.









Jälkikäteen tuli todettua, että olisi kannattanut sävyttää silmänympärykset selkeästi tummemmalla harmaalla eikä vain tuolla vaalealla... Silmävalkuainen ei nääs erotu minnekään, jolloin hevosen katse ei näytä järkevältä.




Se näyttää vähän muulilta, ja myös hirveltä. Eikä sillä, tuo naama on ihan mielenkiintoinen kuvata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Danke schön, tämä blogi ei ole saksalainen kylläkään.