maanantai 28. elokuuta 2017

Stellar

Nimi: Stellar
Valmistaja/malli: Breyer (Stablemates Horse Lover's Collection). Stock Horse (G4), myös nimillä Para Dressage ja American Quarter Horse.
Koko/mittakaava: Stablemate.
Sukupuoli: Tamma.
Rotu: Appaloosa.
Väri: Ruunivoikko spotted blanket.
Muuta: Varmaan yksi omista suosikeistani, joita toistaiseksi varsin pienessä Breyer Stablemate -armeijassani on. Pidän erityisesti tästä moldista, mutta kyllä ruunivoikkokin miellyttää värinä. Breyerin stablematet tosin eivät aina loista sillä huippurealistisuudellaan, jota Breyerissä muutoin on paljon enemmän kuin muissa merkeissä. Tässä nimenomaisessa yksilössä ei myöskään tule rodunomaisuus niin hyvin ilmi - väri se on, joka monesti valitaan tunnisteeksi. Tosin eivätpä kaikki appaloosat oikeastikaan ole juuri karjahevosen mallisia, joten ei se tälläkään sitten virhe ole. Tykkään tuosta sämpylärungosta, satulavyönsija erottuu hyvin ja vatsa pullottaa eniten paikasta jonka itse tykkään piirtää vähän liioitellustikin joskus (suolten kohdalla). Kaiken lisäksi Stellar on tamma, ja tammojen rakenne eroaa jonkin verran oriiden (ja ruunien) rakenteesta. Tamman mallinen tamma siis.

Ennen pakkauksen avaamista.

Valkotasapaino on säädetty siniseen päin, tuloksena kylmä sävy.


Sillä on nokikuvio.
Tätäkin tykkään kuvata. Tosin naamaa on hankala tallentaa oikein, mutta onni on digitaalisuus. Lisäksi voin vinkata että A4 -huovat ovat täydellisiä taustakankaita stablemateille! Noissa harmaataustaisissa oli vain yksi huopa, jonka asettelin pystypäin isompaa taustakangasta (jolla siis olen vuorannut ison pahvilaatikon) vasten. Ei näy saumoja ja vähän epätasainen väritekstuurikin on nom.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Danke schön, tämä blogi ei ole saksalainen kylläkään.