keskiviikko 30. elokuuta 2017

Dyed With Chocolate

Nimi: Dyed With Chocolate
Valmistaja/malli: Breyer (Stablemates Horse Lover's Collection). Standardbred (G2).
Koko/mittakaava: Stablemate.
Sukupuoli: Ruuna.
Rotu: Lämminveriravuri - anatomian ja asennon perusteella.
Väri: Hallakko. Sukat vej ja otj, naamassa läsi. (Lämppäreissä ei oikeasti esiinny hallakkoja. En tiedä miksikä tämä malli sitten on tarkoitettu, onko asento ollut sivuseikka? Tällä mallilla on sitäpaitsi niin ympäripyöreä väritys että joudiin tarkistamaan sen Identify Your Breyer -sivustolta... Koska esimerkiksi päistäriköillä kroppa vaalenee yleensä harmaaksi ja on epätasainen, hallakoilla taas on tyypillisesti kulahtanutta kroppaa tummempi pää.)
Muuta: Rakenteeltaan aika pyöreämuotoinen ollakseen kilparavuria (tai amerikkalaisittain peitsaria) esittävä modelli. Väri vielä lisää epämääräisyyttä, rakenteen ollessa paljon pienempi paha; ravureiden kulmikkuus tulee yleensä vain siitä miten niiden lihakset kehittyvät juoksuhomman myötä. Ja osaa ravureista myös ratsastetaan, ehkä paljonkin, jolloin hevosen kroppa pääsee kehittymään sekä ratsuille että ravureille keskeisistä paikoista.













Kuten näkyy, joistakin kuvakulmista tämän saa näyttämään jopa laukkaavalta. Jos joskus saan käsiini toisen hallakkopeitsarin, voi olla että tekisi mieli kustomoida siitä laukkuri. Siinä hommassa tosin pääsisin leikkimään tulella tai kuumalla (ja kylmällä) vedellä, koska Breyereiden muovi toimii juuri kuumennusjutuissa paremmin kuin Schleichien (joiden muovi kuulemma voi palautua alkuperäiseen asentoon ajan myötä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Danke schön, tämä blogi ei ole saksalainen kylläkään.